Cumartesi, Kasım 04, 2006

Klassische Rinderroulade

Bu yemek alman mutfagindan. Yapilmasi cok kolay. sadece eti kasabiniza yarim cm gibiince dilim olarak kestiriyorsunuz. Yanina pilav veya makarna yada patates püresi yakisiyor. Aciklamali tarifi görmek icin Tiklayin...

10 yorum:

  1. Soniacım ben etsever biri olarak iştahım kabardı harika görünüyor ellerine sağlık sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. SONİACIM,
    ET YEDİĞİM ZAMAN SÖZ YAPACAĞIM:)
    SEVGİLER
    NOT:FORUMA ÇOK HOŞ BİR HİKAYE YAZDIM

    YanıtlaSil
  3. Merhaba canım çok lezzetli bir yemek olmuş görünüşünden bili oluyor zaten. Ellerine sağlık. Hoşça kal.

    YanıtlaSil
  4. Sonia'cığım,tarifi okurken kornişonu görünce şaşırdım yanlış mı gördüm diye tekrar baktım soğanlara.Meğer sen kornişon yerine soğan kullanmışsın,çok da iyi etmişsin bence.Soğan eti çok hafifletiyor.Yemeğin çok iştah açıcı görünüyor.Ellerine sağlık.
    Sonia biliyor musun gün içinde ara ara gelip sayfana beni dinlendiren müziğini dinliyorum ev işleriyle uğraşırken.Ruhuma iyi geliyor siten HER YÖNDEN.
    Kendine iyi bak,sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. Armedacim,
    harika bir lezzet,tad mutlaka denemelisin pisman olmayacaksin... Sevgiler Sonia.

    YanıtlaSil
  6. Tabii ki candancigim, umarim birgün sende yaparsin
    sevgiler Sonia...

    YanıtlaSil
  7. Perihancigim hosgeldin canim. tesekkürler sevgiler...
    Sonia.

    YanıtlaSil
  8. Beyhancim, cok mutlu oldum inan. Herzaman beklerim. Sevgiler canim. Sonia...

    YanıtlaSil
  9. Sonia'cığım,
    Bu yemeği çok iyi bilirim..Fakat senin yaptığın daha nefis olmuş,üstelik soğan koyman ayrı bir tat katmıştır kesin ellerine sağlık canım.Afiyetler olsun.

    Geceleri bende sayfandaki müziği dinlemek için uğruyorum Beyhan gibi ellerine sağlık canım,öpüyorum..

    YanıtlaSil
  10. ablacımmmmmm ellerine sağlık çok şık biokadar harika ve nefis görünümlü bi yemek olmuş tadı konusunda şüphem yok
    öptüm seni görüşmek üzere

    YanıtlaSil