Google
 

Cuma, Temmuz 07, 2006

Ev alma komsu al...

Gerold ve Yasmin, Bahcelerin yapimi basladiginda evlendiler. Evlenmeleri de sorun oldu. O günlerde Yasmin sorunlu hamilelelik dönemi gecirdiginden evlenmeye vakit bulamamislardi. Ama kizlari Sarah dogmadan evliliklerini yetistirdiler. Sarah simdi dokuz, Christine yedi yasinda. Biz onlarin seslerini duymaya cok alstik.

Gerold ve esim ayaküstü sohbet ediyorlar. Onlar bizim yan komsularimiz. Kesinlikle cok iyi dostlar. Lalecigimin(Laleninbahcesi) dedigi gibi, ev alma komsu al.
Joe, Gerold`larin yakin arkadasi. Onlarinda bahceleri ve evleri var burada, ama onlar genelde hep Gerold`un orada toplanirlar. Arada bizde onlari kirmayip kendilerine katiliriz.

Volker aksam yemegi hazirliyor, esi Helga da onu izliyor. Volker ve Helga; Gerold`ün enistesi ve ablasi. Hergün gibi ziyarete geliyorlar. Burada herkesin bir görevi var. Hatta bir bulasik yikama plani bile. Sira kimdeyse o gün bütün gün bulasiklardan o sorumlu. Kimse bos durmuyor. Kadin erkek farketmiyor sirasi gelen yikiyor bulasiklari.

Bu köpegin ismi Mini. Helga ve Volker`in Köpekleri. Tam 11 yasinda, yasli bayan. Onu o kadar seviyorlarki yaslandigi ve onu kaybedecekleri korkusuyla cok üzülüyorlar.

Hiç yorum yok: