Google
 

Cuma, Mayıs 11, 2007

Sevginin Gücü... Nilüfer ve Papatya.



Mavisi yesiline karismis, uzun uzun agaçlarin gölgelerini cömertçe sundugu, türlü türlü böceklerin, çiçeklerin yasadigi, insanoglunun pek az ugradigi ormanlardan birinde güzel bir göl vardi.
Suyu berrak mi berrak, serin mi serin... Gölün kiyisinda hayat bulmus boynu bükük papatya, yanibasinda o essiz büyülü suyun içinde açmis olan, en az kendi kadar yalniz görünen nilüfer çiçegine sevdalanmisti.
Onun görkemli görüntüsünü, saf, masum, asaletli halini hayranlikla seyrediyordu her gün. Öykünün devami...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Sonia'cim. Anneler gunun kutlu olsun. Sevgiler.

Serpilce dedi ki...

Sevgili Sonia'cığım.
Anneler günün kutlu olsun.
Nilüferler ise harika.
Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Amanın ne kadar ferah bir blogdur burası... Bağlantılarıma ekleyebilirmiyim acaba??
Benim blogumada beklerim her zaman.
http://onurarslan.ifastnet.com

daimamutfak dedi ki...

Sonia merhaba bloglarda dolaşırken keşfettim sizi.Çok güzel bir site olmuş.Tebrik ederim.Balkondamı yetişiyor kabak ve çilek.Yanlış anlamadım sanırım.İnsanın elleriyle yetiştirmesi bir başka oluyor. Ben yetiştirdiğime kıyıp yemiyorum.Benimkiler süs olarak kalıyor..Bende bloguma sizi beklerim..Sevgiler...Neriman

Adsız dedi ki...

Canım ablacım umarım iyisindir. Sanırmı bu aralar yoksun sana yazdıklarıma cevap alamıyorum özlemişim. Neler yapıyorsun bahçedemisiniz acaba . Bursada havalar çok güzel keşke benimde küçücük bi bahçem olsa bu mevsimde eksem taze taze sebzeler tüketsek ne kadar güzel olurdu. Birde şöyle bir sürü çiçeklerle özellikle güllerle dolu bir bahçem olsa .

Üzerimdeki bezginlik hala geçmedi. :(
Canım Biraz geç oldu diyeceğim ama anneler her zaman hatırlanmalı onların günü sadece birgün değildir diyerek anneler anneler gününü kutluyorum.