Google
 

Pazartesi, Haziran 18, 2007

Agacin Altindaki Ördekler Ne Ariyor?




Haftasonu esimle yaptigimiz Sehir Parki gezimizden, Ihlamur Agaclarinin görüntülerini paylasmis ve esas sürprizin bu yürüyüsün sonunda oldugunu söylemistim.

Sagli sollu Ihlamur agaclarinin süsledigi yoldan gecerek, icinde degisik su bitkileri olan bir göletin yanina geldik. Aslinda biz buraya kisinda defalarca gelmistik lakin, burada bu kadar büyük bir Dut agacinin varligini farkedememistik. Esim daha önce yaptigi spor yürüyüsünde bu Dut agacini kesfetmis ve bana sürpriz yapmak icin beni buraya getirmis.

Simdi bunun neresi sürpriz demeyin. Biz Türkiye´deyken heryerde dut bulma imkanimiz vardi. Almanya´da yasanlar bilir. Burada cok kimse Dut´un ne oldugunu bilmez. Dut´u cok sevdigim icin esimin yaptigi sürprizle cok mutlu oldum. Agacin altindaki ördeklere de isteyen herkese yetecek kadar dut var agacin üzerinde...

3 yorum:

tata dedi ki...

Sevgili Sonja, tam anlamiyla sürpriz oldu bu! Sürprizden öte hazine bu! Bizim icin de bol bol yiyin.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Ahhhh ah, ıhlamurlar altında, dutların dibinde ne güzel valla.. Ne diyeyim Allah keyfinizi bozmasın güzel arkadaşım.. Ama doğa yürüyüşlerinde beni de aklından geçirmeyi sakın unutma..

Bu arada Punky ciğime lütfen selamlarımı ilet, yazışırız yine bir ara onunla :-))

Sevgiler canım arkadaşım..

Sônia Maria dedi ki...

Hi Sonja!
In Brasil the name is amora (fruit).
Hugs,
Sônia maria