Google
 

Cuma, Temmuz 06, 2007

Punky´nin Büyükbabasi


Bu kim mi? Punky´nin büyükbabasi. Adam gelince aynisini onada da söylemistik. Gülümsemisti... Punky´yi kafesi icinde cikardik büyükbabasina, disariya alisik degil cünkü.
Bay Schweizer bir Kedi Barinaginda gönüllü bakici. Esiyle beraber zevkle yapiyorlar bu isi. Ikisi de emekli olmus. Cocuklari büyümüs evden ayrilmislar.
Onlar gibi emekli olan insanlar icin harika bir ugras. Hem kendileri icin hem de kediler icin.
Biliyorsunuz gectigimiz 6 Haziranda almistik Punky´yi. Almakla bitmiyor is. Arada sirada büyükbaba ziyarete geliyor. Acaba Punky yeni evinde mutlumu, rahati nasil vs.
Almanya genelinde kayda gecti. Anliyacaginiz cok degerli. Bizim icinde öyle tabi.

4 yorum:

Hülya YILMAZ dedi ki...

ne güzel ve zevkli bir uğraş. ama bizim memleketimizde kimsesiz çocuklara bile bu tür emek verilmediğine üzülüyor insan:(((

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Hülya´cim gercekten zevkle ugrasiyoruz. Birde emeklilik döneminde cok iyi oluyor gerci biz henüz emekli olmadik ama...
Sevgilerimle Sonja.

Adsız dedi ki...

Sonja'cığım,
Ne iyi edip Punky'yi almışsınız çok tatlı.Büyükbabanın Punky'yi gördükten sonra içi rahat etmiştir herhalde,baksana Punky'i çok mutlu görünüyor..Kedilerin bakımı köpeklerin bakımından daha kolay oluyor,bu yüzden fazla uğraş gerekmez diye düşünüyorum..Sadece insan alışınca ve çok sevince 1 saatliğine bile ayrı kalsa hemen özlüyor.Çok iyi yapmışsınız canım benim..Ayrıca çok teşekkürler,hakkını asla ödeyemem canım.Kocaman öpüyorum seni canım.

Tüm güzellikler sizlerle olsun.Sevgiler..

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sevgili Gül,
Gercekten Punky hayatimizdaki bazi bosluklari doldurdu. Iyi ki almisiz. Cok sevimli. Ondan bir dakika bile ayri kalmak istemiyorum. Bir yere giderken kafesi icinde götürüyoruz lakin arabayla seyahati hic sevmiyor. Durmadan miyavliyarak memnun olmadigini ifade etmeye calisiyor ama evde biraksam da üzülecek.
Caresiz bahceye giderken yanimizda götürüyoruz.
Sevgiler canim...