Google
 

Salı, Ocak 06, 2009

Penceremde Kar.

Photobucket

Noel tatilinde kar yagmasini bekledik. Hani cam agaclarina cok yakisir ya Noelde kar. Olmadi, yagmadi derken, tam da tatil bitecek kar yagdi, son iki günü karli geciriyoruz.
Dün baslayan kar bahceleri yollari karla doldurdu. Hava da soguk, kar kalkacaga benzemiyor.
Assy ve Punky`yi camadan disari salalim karin keyfini cikarsinlar dedik. Yaramaz oglum atladi karlara. Assy kizim tedbirli camdan bakmakla yetindi. Punky patileri üsüdügünden eve nereden gelebilecegini sasirdi. Benim seslenmemle kendini dar atti pencereye. Allah disarida yasayan tüm canlilarin yardimcisi olsun. Bu soguk günlerde onlari da düsünelim ve mutlaka yardimci olalim...

3 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Kar ne kadar güzel görünüyor canım..Minnoşlarda ne kadar güzel poz vermişler..Buradada yağsa diye dua ediyoruz ama nafile görünüyor..))Çocuklar ise deliriyorlar kar yağsada okullar tatil olsa diye..))Bende işe gidemesem mesela..))))

Assy alışkın değilki o kadar soğuğa..Allah bilir daha çıkmaz dışarı..))

Ah canım,sorma hem hayvanlara hem insanlara Allah yardım etsin bu soğuklarda..Bir tanede bizim bahçede var..Gelip kapımın önünde durup bana selam verip gidiyor..İçeri alamıyorum patron kızıyor diye..


Kocaman öpüyorum seni ve sevgilerimi gönderiyorum..

Adsız dedi ki...

ah canım biz kar bekledik bekledik, şöykle bir havada uçuştu gitti. Cuma günü kar yağacak diyor şimdi meteoroloji. Ama soğukta kalan tüm canlılara Allah yardım etsin. Sevgiler sana

Louisette passion retriever, cat, memory Katanga dedi ki...

Sehr shoene katzen.