Google
 

Perşembe, Haziran 18, 2009

Maulbeeren - Dut

Parktan toplanan dutlar 09

5 yorum:

Adsız dedi ki...

dut ağacımızı anımsattı bana bahçemizdeki,, yer safranbolu görenler olmuştur o güzelim memleketim yerine biz nerelerdeyiz göçebe toplumuyuz...diye düşünüyorum didime bağlı akbük beldesinde geçiyor yazımız..güzel şirin 1 köy,,,dut ağacı burda var sağ olsun eşim balıktan fırsat buldukça,dut toplatıyor tattım zeytin zengini yöremiz denizimiz çok güzel...balık çiftliğide kalkarsa dahada güzel olacak,,benim günlerim sabah kısırlaştırdığım tekirimle geçiyor şimdi arka ayak larında kızarıklık ve arada kanattığı ayağıyla uğraştım eve almıyorum kışı sokaklarda komşuların yardımıyla geçiriyor...şu anda,,derbeder 1 aşığım evim yurdum viranedir,,sanki ben 1 sarhoşum dünya bana meyhanediri,, dinliyorum trt..4..te sanki tekirin ifadesi,,beni hüzünlendirdi tekir 2 hafta veterinerde tedavi gördü sanki az 1 şey iyileşmiş..1 urfalı hanım ne işimiz var bıraktık geldik dedi o anda aklımdan geçeni söyledim bayana herkes memleketinden 1 tutam alıp gittiği yere getirse daha kötü bari gidince aynı yerde bulacağız memleketi ve dut bahçelerini...

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Adsiz ziyaretcim, isminizide yazsaymissiniz keske.

Kisi disarda geciren Tekir kedinize gelince, benimde iki kedim var disarda degil evde yasiyor. Evin en güzel yerleri onlara ait. Eger koltugumuza oturmussa bizde iskemleye oturuyoruz onun rahatini bozmuyoruz.
Kedileri sevdiginiz belli oluyor, eger sizinle kalamiyacaksa lütfen kisin sokaklarda kalmamasi icin güvenli bir yer, siginacagi bir aile bulmanizi öneririm.
Yorum icin tesekkürler.
Sonja

Adsız dedi ki...

hakan korsanın adsız ablasıyım..benim adım varda blog komşuculuğunu yeni öğrendim..sonra 1 yerlerde tanişırız inşaallah 63 yaşındayım yolun yarısındayım daha çok gencim...çok şükür cevabınıza çok sevindim çok duygu yağmuru yaşadım..... bahsettiğim gibi hakandan aldım feyzimi arada sörf yapıyorum blogculara çok güzel geçiyor zaman kışları istanbul onsuz olmuyor orada küçük 1 evim var çocukları uzaklara paketledik yolladık..adsizin tekiri blog spot diye torunum site yaptı ama sizler gibi daha açılamadım resimlerimi yapmayı bile yeni öğreniyorum torunum gelecek ondan yardım alırım inşaalah çok duygulandı bu yaşlı teyze güzel kalın inşaallah..

laguer90 dedi ki...

Merhaba Sonjacığım,
Keyifli bir akşam, hayırlı cumalar dileğiyle sevgiler...
Bu dutlar bana çocukluğumu hatırlattı;) dut dalından yenirse güzeldir! karşılaşamıyoruz, keyifler nasıl?

hamdivehusnucan dedi ki...

merhaba .önce kedi niz çok şanslı bahçeye çıkabiliyor benimkileri çıkarmıyorum.parazit kapar diye. evde dolaşıyorlar, dut hoş olmuş ,ankarada da ayaşın dutu çok güzeldir bir kilo alıp tükettim :)ankselamlar