Google
 

Pazartesi, Haziran 12, 2006

Begonvil`ler ve Flamingo`lar...






Meleklerle birlikte yaptigimiz Saray Bahcesi gezisinden izlenimler. Hatirlayanlar bilir, kis ortasinda bir Begonvil diye tutturmustum. Sonrasinda da sera sera dolasip kis ortasinda caddelerde kar kalinligi 25cm iken biz acmis cicekleri üzerinde Begonville eve dönmüstük.
Tabii benim Begonvil`im zaman icinde ciceklerini döktü. Ben kurumus ciceklerini bir tabak icinde muhafaza ediyorum.
Begonvilime gelince; o bahcede, yeniden yeserdi. Henüz cicegi yok ama yeni dallar ve yapraklar cikardi. Iklime alismaya calisiyor...

10 yorum:

Adsız dedi ki...

İki harika !!! Mor Begonvil ler ve flamingo lar !!! hayran kaldım yine, müthişsin cnm kendimi biran orada sandım, paylaşımın için teşekkürler :-)) Çok öpüyorum seni yüreği güzel arkadaşım benim.. Sevgiyle kal...

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sevgili Bahar, sevgili Benar
Sevgilerimi yolluyorum. Biz birazdan yola cikacagiz bir aksilik olmazsa iki hafta sonra burdayiz tekrar. Size kolay gelsin diyorum. Bana sürpriz ne tarifler ekliyceksiniz bakalim?
Sonia...

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Tabiiki kendi blog sayfalarinizda demek istemistim. Ayrica saadetcim bana nasil ulasacaginizi hepinizbiliyorsunuz. Bir sms yollayin. ayrica melege de internette ulasabilirsiniz.
Hepinize sevgiler canlarim.
sonia...

Adsız dedi ki...

soniacım merhaba begonvillere bayıldım gül bahçe me davetlisin memleketlim:)))))

Adsız dedi ki...

flamingolar hep ilgimi çekmiştir.Hele o rankleri ve zerafetleri yokmu,çok asil gelirler bana.Begonviller zaten harika.Soniacım ben pek msn e giremiyorum bu ara Kızlar araştırma yapıyorlar.O yüzden görüşemedik ama seni özledim.Sevgiyle kal

CaDı dedi ki...

Umarım senin begonvillerin de böyle güzel açarlar. Onlarıda bizimle paylaşırsın, çiçekleri ve hayvanları seven bir insan kesinlikle iyi kalplidir:)

MELEĞİN DÜNYASI dedi ki...

Merhabalar sizlere Sonia abla dan selam getirdim.Şu an bahçedeler.Önümüzdeki hafta sonu gelecek tekrar.Hepinize selam ve sevgileri var

akçahan dedi ki...

Çok harika bir görüntü.İçim açıldı baktkça. Teşekkürler, sevgiler.

Adsız dedi ki...

Canımm seni seviyorum arkadaşım:)geldiğinde görüşürüz artık nasılsa:)) çok güzel bunlar, renkleri iç açıyorr...

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Merhababa dostlar,
Yine buradayim...

Candancigim en kisa zamanda Gül Bahcene ugrayacagim memleketlim...

Lalecim ben de sizleri özledim. Umarim en kisa zamanda görüsürüz.

Tiflis`e(cadi) sevgiler
Tabii ki Begonvilime cok iyi bakiyorum. Onu bahceye götürdüm. Kisin eve getirecegim. Biliyorum ki buranin iklimine dayanamaz. Onu korumak zorundayim. Zaman zaman yeni fotograflarini cekip paylasacagim.

Tesekkürler melek, yoklugumda arkadaslari bilgilendirdin. ayrica tekrar tesekkürler bizimle birlikte bir haftasonu gecirdiginiz icin... nereden nereye? Bir mail sayesinde tanistik... Dostlugumuzun ebedi olmasi dilegimle öpüyorum.

Semanurcun sende hosgeldin. Ayagimin tozuyla Semt Pazari maceralarinizi okudum.

Peace Begonviller gercekten cok güzeller.

Saadetcim sevgilerimi gönderiyorum canim...