Google
 

Cumartesi, Temmuz 08, 2006

Dünya Kupasindan Renkli görüntüler...

Aylardir bekledigimiz, ülkemizin katilma firsatini kacirdigi, hatta keske bizde katilabilseydik diye ic gecirdigimiz, boynu bükük diger katilabilen ülke maclarini izledigimiz Dünya Kupasi yarin Final maciyla son buluyor...

Bugün Stuttgartta ücüncülük icin mücadele veren Portekiz-Almanya maci var. Bizde burada yasayan bir Türk olarak tabii ki Almanyayi destekliyoruz. Dün aksam Milli takimin otele gelislerinde bizde oradaydik.
Radyo ve tv verilerine göre onbin kisi varmis toplanan taraftarlar. Bizde onlarin arasina karisarak bu coskuyu yasadik. Almanyada yasayan bir Türk olarak keske bizde olsaydik demiyecegim. cünkü Almanya bile Final oynamak isterken son iki dakikada yedigi iki golle finale veda etti.
Keske demedi. Gecti artik, ücüncülük icin mücadele edecegiz dedi. Halk coskuyla karsiladi Milli Takimi. Hakikaten dört haftadir cok renkli görüntülere sahne oldu, güzel bir dört hafta yasattilar bize. Almanya genclere tesekkür ediyor.
Bu arada cesitli tv kanallari da cekim, haber yapiyordu. Bende onlari fotografladim. Otelin ve Büyük Tren Garinin bile üzeri polislerle doluydu. Müthis güvenlik önlemleri altinda güzel bir karsilama oldu.

Bugün mac biletimiz olmasa da Stuttgartin belirli yerlerinde kurulan dev ekranlarda maci izliyecegiz. Insallah 2010 yilinda Türkiyeyi izleme olanagini da buluruz... Basarilar Almanya...

1 yorum:

MELEĞİN DÜNYASI dedi ki...

Kazandılar Kazandılar.Stadyumda maç sonunda atılan havai fişekleri bizim evden bile gördük.