Google
 

Pazartesi, Ocak 15, 2007

Pirinc Ye#18 Start aldi...

P?R?NÇ YE
Nihayet heyecanla bekledigimiz gün geldi. Bu arada mailler de gelmeye basladi. Sizler icin özenle hazirladigim Etkinlik sayfama ulasmak icin logoyu yada Pirinc Ye#18 tiklamaniz yeterli. Hadi bu yolculuga beraber cikalim... Pirinc tarlalarinda kaybolmaya ne dersiniz?

Pirinc ile ilgili tariflerinizi 15 Ocak 2007 tarihinde yayınladıktan sonra, blog adresi, şehrinizi/ülkenizi belirterek, sadece bu etkinlik icin kullanacagim,

ye.etkinlikleri.pirinc.ye18@googlemail.com

adresine gönderirseniz sevinirim. Blogu olmayıp katılmak isteyenler ise bulunduğu şehir/ülke, tarifi ve fotosunu yine aynı adrese belirtilen tarihe kadar gönderebilirler..

15 yorum:

Tijen dedi ki...

sonia'cigim,
etkinlige katilacaktim ancak birilerinin sitelerimizden sürekli bir seyler çaliyor olmasi düsüncesi canimi sıktı, arsivimden bir seyler ekleyecektim yoksa. sana kolayliklar gelsin diyorum, bu sefer izleyici olarak katiliyorum. eminim bizim kizlar yine harikalar yaratmislardir, merakla bekliyorum.
tijen

Adsız dedi ki...

canım senin şu çin mutfağını görmek için sabırsızlanıyorum,hadi artık başlasın şenlikler.
Offff eminim buda yılbaşı etkinliği gibi süper olacak.Hadi kolay gelsin.

akçahan dedi ki...

Merhaba;

Yılbaşı ve bayram etkinliği süperdi Sonya Abla. Pirinç etkinliğinin ise, görüntüleri şimdiden çok hoş. Yemekler kimbilir nasıl olacak. Merakla bekliyorum, sevgilerimle.

Tijen dedi ki...

yine bennnn...
dayanamadim pirincin bir baska kullanim alanini daha gösterelim arkadaslarimiza istedim ve bir tarif ekledim, sana da bilgileri yolladim sonia'cigim. kolay gelsin.
tijen

Adsız dedi ki...

ne pirinçmiş ama sonia gece gece bana sütlaç yaptırdınız ya ne diyim size:)

Adsız dedi ki...

Sevgili sonia pirinc.Ye#18 için harcadığın emek ve güzel ev sahibeliği için çok teşekkür ediyorum .Sevgilerimle Muge

---OPTiO--- dedi ki...

soniacim , linkleri tiklamadan seni tebrik etmek istedim...eminim cok güzel bi etkinlik olucak...kocaman sevgilerimle.....ellerine yüregine saglik...ve tüm katilan arkadaslarin emeklerine saglik simdiden...

Adsız dedi ki...

Merhaba dün email yollamıştım ama adresi yanlış yazmışım :( benide tkinlik listene lütfen alırmısın. Bu sefer doğru adrese tekrar yazdım çok üzgünüm :( Gerçekten alırsan çok sevinirim
www.blogcu.com/tarifbahcesi

ArMeda dedi ki...

merhaba Soniacım ben katılamadım am katılan arkadaşların tarifleri süper..seninde ellerine sağlık sevgiler...

Adsız dedi ki...

selam nasılsınız forum hala açılmadı.herhangi bir şeymi oldu forumla ilgili merak ettim.bu arada etkinlik nasıl gidiyor.selamlar her şey gönlünüzce olsun esen kalın...

Adsız dedi ki...

İçtiniz mi çayları :-(( yediniz mi börekleri, çörekleri :-(( şimdi de Melek'e gidiyorum aynılarını ona da yazacağım banane.. :-)))))

Serpilce dedi ki...

Sevgili Sonia
şimdiden bütün katılımcılara başarılar dilerim.yılbaşı etkinlğin gibi bu etkinliğinde dolu dolu olacağından eminim.
Bütün güzellikler seninle olsun.

Adsız dedi ki...

Bir etkinliği daha alnın aklıyla tamamladın canım.Ellerine ve emeğine sağlık.Bir sonraki sefere görüşmek dileğiyle.Kal sağlıcakla.

DRNEFES dedi ki...

canım bir tarifim olursa muhakkak yoluyacagım sana..2 hafta kadar buralarda olucam aralıksız olarak..
annem küçüklüğümden beri pirincin çok zor sartlarda uretildiini çok emek harcandıını ve tabakta tek bir tane bile bırakmanın çok günah olduunu soylerdi,o yuzden ben hiç tabagımda pirinç bırakmam küçüklüğümden beri..

Adsız dedi ki...

Yaa... Ben de heyecanla bu günü bekliyordum. Yazın gittiğim pirinç tarlalarını anlatıp fotoğraflarını yayınlayacaktım. Sonra bir baktım ki geçmiş gitmiş... Çok üzüldüm