Google
 

Pazar, Ekim 04, 2009

Herbst-Sonbahar

Oktober 2009 003

Oktober 2009 008

Sonbaharin renkleri genelde kahverengi-sari-yesil olmasina ragmen lila da cok yakisiyor Sonbahara... Bahcemizden bir Sonbahar Fotografi.

Familie:
Verbenaceae (Eisenkrautgewächse)
Art:
Callicarpa japonica Thunb.

dt. Name:
Japanische Schönfrucht

4 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Sonia'cığım,ne kadar değişik bir bitki..İlk kez görüyorum bende..Gönlüne sağlık tatlım..Kocaman öpüyorum seni ve sevgilerimi gönderiyorum..

Nightmarer dedi ki...

Fürühling, Soma, Herbst sen de hepsi var masallah.. sirada Winter var:) yagmurlu ve soguk burasi bugün yine, hic disari cikasim yok ama kursa gitmem lazim.. öptüm seni..

kedisizasla dedi ki...

Sevgili Sonja, aylar once sana cevap yazdigimi saniyordum, ama maalesef Damak Tadina mesaj birakmisim, bloglarim listenin altinda onu gorunce sana ait sandim, (geri donmedim sanma diye buraya yaziyorum... bu blog isini yeni yeni cozmeye basliyorum, kusura bakma... senin kedicikleride hem ben hem de bizim ev ahalisi opuyor...

bir dilim bir tutam dedi ki...

Sevgili Sonja yakinda bir Almanya bulusmasi planliyoruz....Oylamaya göre bulusma yerine Dortmund diye belirledik...Tarih ise netlesmedi ama ocak sonu Subat basi olabilir.Sende gelebilirsen cok memnun olurum.Nede olsa seninle senelerdir yazisiyoruz...
Biliyorum uzak diyeceksin ama bir düsün derim yinede...
bak ben Berlinden Eyas cookies Bielefelden gelecek Hatta Kranen burgdan gelecek bile var..Nedersin?