Google
 

Çarşamba, Nisan 19, 2006

Göletin Bahar Temizligi.

Her yil bu temizligin yapilmasi gerekiyor. Önce suyu bosaltildi, icindeki cicekler temizlenerek yeniden yerlestirildi. Oldukca yorucu bir calismanin ardindan yeniden suyu dolduruldu. Fiskiye de calistirildi. Yeniden güzel bir görünüme büründü.Diger fotograflar icin bakiniz.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Soniacım,merak ettim bu bahçe sizin mi?Çok hoş bir yer,gölet başında bahçe keyfi de bir başka olur,temizliği zahmetli olsa da değer :))
İnan tanıştığımıza çok sevindim,sayfan,eklediğin resimler çok güzel.Her zaman beklerim,ben zaten artık fırsat buldukça sayfandayım,özellikle eski arşivlerini merak ediyorum,bakalım nelere yer vermişsin.
Sevgiyle kal...

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sibelcim bende memnun oldum tanistigimiza. Bahce bize ait. Benim cektigim fotograflarda genelde ismim yazili. Diger hosuma giden tanimadigimiz cicek ve meyveleri bazi botanik bahcelerin hazirladigi internet adreslerinden arastiriyorum. Bahce Klüp olarak 45 bahceden olusan bir kompleks diyebilirim. Biz bahceciler yaris halindeyiz. Her zaman beklerim. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

sonia senin sayfana gelince o kadar uzun kalıyorumki.Şimdi göletlere baktım bayıldım su bitkilerini severim.Nilüferleri ilk gördüğümde çok küçüktüm ve gölün üzerine yayılan o koca çiçekten gözümü alamamıştım.Sevgilerimle

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Lalecim ya su bitkileri dedin de. Bizim bahcedekiler de bir sey mi?
Dün gittigimiz göl gezisinde ne fotograflar cektim. Sayfama da ekledim. Kendiliginden cikmis su bitkileri. Bayildin valla.
Sevgiler Sonia...