Google
 

Salı, Nisan 18, 2006

Ilginc bir Saksi Modeli

Bahce icin degisik bir saksi modelini tasarliyordum. Düsündügüm gibi de gerceklestirdim. Simdi sadece ciceklerin büyümesini bekliyorum. O zaman daha güzel bir görüntü ortaya cikacak.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

arkdaşım merhaba nerlerdesin özlettin .artık bu saksıların karşında bi kahve içilir.yani. hoşca kal

Adsız dedi ki...

sonia arkadaşım hoş geldin..hem de eli boş gelmedin.. =)) ben saksının yapımını anlamadım.. resimlere de baktım.. anlamadım.. oysa benim küçümencik bahçeye çook uygunmuş.. sopaya mı geçirdim.. birbirine mi yasladın.. anlatır mısın n'olur ??

Adsız dedi ki...

:)) Anlatsan çok iyi olacak sanırım arkadaşım bende epey bir baktım hani.. eşinin ve senin ellerinize sağlık diyeyim mutlaka fikir senden yapımı birlikte çıkmıştır ortaya bu güzel saksı modeli. çok güzel olmuş, hele birde çiçeklerin büyüdüğünü düşündüm deee kimi aşağı, kimi yukarıya doğru ne şık duracak kimbilir....

Adsız dedi ki...

Soniacım inşallah çiçekler iyice büyüyüncede resmini koyarsın .O halini de merakla bekliyorum. Tabi başka saksı modelleride .Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

pes valla :) nasıl tutturdunuz onları oraya onuda gösterseydin bari :) ama çok şık gerçekten. peki ama çiçekler yan duruyor büyüyebileceklermi öyle :)

ellerinize sağlık yaratıcılık sınır tanımıyor tam gaz devam :)
sevgilerimle çok öptüm seni tatlı kadın sonia :)