Google
 

Cuma, Nisan 21, 2006

Max Eyth Gölüne de bahar gelmis...

Havanin isinmasiyla bizde kendimizi disari attik. Bahceye gitmedigimiz, evde oldugumuz günleri Stuttgarttaki park ve bahceleri gezerek degerlendiriyoruz.
Diger fotograflara bakiniz.

7 yorum:

akçahan dedi ki...

Göl, bahar etkinlikleri, bahçe ve meyveli ağaçlar gönlümün açıldığı, ruhumun dinlendiği bir sayfa. Bu satırları yazarken puf puf tren sesi farklı bir terennümle geldi kulağıma. Pencereye döndüğümde, eski usul,buharlı bir trenin, bayrak ve çiçeklerle süslenmiş olarak 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde çocukları gezdirdiğini gördüm. Bahar güzel mevsim, mutlu ve bereketli olmasını dilerim.

Adsız dedi ki...

Tablo gibi bir manzara,derin bir ahhh çekmemek elde değil :))
Malesef benim oturduğum yerde böyle güzellikler yok.
Bu güzel manzaraları bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler Sonıa :)
Devamını bekiyoruz...Sevgiler

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Semanur, dogadan bahardan bahcelerden bahsettik. Ama trenden bahsetmemistik. Dogrusu ya icine dogdu herhalde. Hele de gece tren seslerini daha fazla hissediyoruz.
Sevgiler Sonia....

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Ya cok güzel manzaralar. Kisin rehavetinden kurtulduk. Oturdugum yere 15 dakika yürüyerek bu parklar. Gercekten görülesi gereken yerler. Sevgiler Sonia...

Adsız dedi ki...

ya sonia görüntülere hasta oldum süper görünüyor içimi açtı ya orda olasım geldi bian

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Yesimcim gercekten cok güzel yerler. Burada yasasan eminim hergün gidersin hatta spor yapma imkanin bile var cok güzel park.

Adsız dedi ki...

benim eşim çok güzel çıkarıyor baharın tadını sabah yürüyüşleri bebekten arnavutköye kadar.. hafta sonu yürüyüşleri belgrad ormanlarında.. ben tembel.. bahçede kalmayı tercih ediyorum.. senin parkurunda güzel.. bizim adımıza da tadını çıkar..