Google
 

Perşembe, Nisan 27, 2006

Neckar Nehrinde gezinti...

Havanin güzel olmasini firsat bilerek evimize yakin olan Neckar nehrine dolasmaya gittik. Semsiyemizi de yanimiza alarak tedbiri elden birakmadik.
Dönüs yolumuzda havanin bozmasiyla yagmur basladi. Yerden kalkan buharla sicak toprak kokusunu hissettik. Ardindan Gökkusagina sahit olduk.
Diger fotograflar icin bakiniz.

9 yorum:

Defne dedi ki...

Merhaba Sonia, ben de sana konuk oldum iyi ki olmusum. Ne guzel fotograflar bunlar. Belli ki sen de benim gibi seviyorsun fotograf cekmeyi. Uygun bir zamanda blogunun tamamini turlayacagim.
Sevgiyle.

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Hosgeldin defne. Ben yarindan sonra iki hafta burada olamiyacagim ama dönüsümde daha güzel fotograf ve bilgilerle buradayim. Istedigin gibi gezebilisin yorumlarini beklerim. Ayrica Asmali Konak Forumda da düsüncelerini paylasabilirsin.
Sevgiler Sonia...

Adsız dedi ki...

Yine ayrılık, yine özlem hee:) sağlık olsunn yaz geldi mi bu böyle değil mi, yoksa bu güzellikleri bizlerle nasıl paylaşırdın ki canım benim...

Adsız dedi ki...

seni okurken.. birkoşu istifa edip gezmeye başlayayım diyorum.. sonra aklıma geliyor çocuklar küçük ve zaten onları bırakıp gezemezsin.. ertele diyorum.. tadını çıkar arkadaşım.. çok güzel yerlerde gezmişsiniz.. gökkuşağı da pasta süsü gibi armağan olmuş..
keyifle kal..

Adsız dedi ki...

Görüntüler çok hoş. Yağmurlu bi havada gezmekte farklı duygulara kaptırıyor insanı. Hele yakaladığnız o gökkuşağı görüntüsü . Ve o toprak kokusu kadar güzel bişey olabilirmi.
Sevgiler Bahar.....

Adsız dedi ki...

yaşadığın yerden kesitler sunman ne güzel.Hele böyle güzel manzaralarda olunca daha bir keyif veriyor okumak.Sevgiyle

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Saadetcim bak daha gecen ayrilmistik, döndüm ve yine gidecegim.

Pinarcim sakin ha istifa etmek de ne demek.
Biz calisirken gece isik yakip bahcede isleri yapiyorduk. o zaman da isler aksamiyrdu. Belki daha da planli yapiyorduk.

Lalecim, baharcim firsat buldukca tanitmaya calisiyorum yasadigim sehri.
Sevgiler hepinize.
Sonia...

Adsız dedi ki...

selam sonia...ismini blogun birkac yerde rastlamistim ve sanirim iyi hatirliyorsam yorumda yazmistim...ziyaret etmen beni cok sevindirdi..bende Bielefeld´de kaliyorum..kaldigin yerin ve cevrenin resimlerini yayinlaman cok güzel..stuttgarta birkere gelmistik haftasonu arkadaslara ziyarete cok sevdim hele alisveris yerlerini...
seninde gecmis anneler gününü kutlarim müziginde cok hos..radyoda devamli dinlerim arabada..
basarilairnin devamini dilerim sevgiler

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Merhaba Özlem,
Stuttgarti begendigine sevindim. Biliyorsun Almanyadaki Dünya Kupasi karsilasmalarinin 6 maci Stuttgartta yapilacak. Stuttgartta cok büyük calismalar yapildi hazirliklar bitmek üzere. Gerci biz insaatdan biktik ama degdi.
Stuttgarta yine bekleriz.
Sevgiler Sonia...