Google
 

Perşembe, Eylül 07, 2006

Canim Oglum...


Tatilini Antalyada geciren oglum geri döndü. Durup dururken niye oglumdan bahsettim. Yillar önce oglum dört yasindayken balkondan düserek beyin kanamasi gecirmisti. iki hafta acil servisten sonra hayata döndü cok sükür. Yüce Allahim onu bize bagisladi. Sevgili arkadasimiz Baharin ogluda böyle bir kaza gecirmis, beni cok gerilere götürdü. Unutulmayacak anilar, izler bunlar. Bahar ve oglu Anila acil sifalar diliyorum.
Bu arada bizim bahcede agustos ayinin tamamen yagmurlu gecmesiyle deyim yerindeyse agustosun hismina ugradi. Domatesler tamamen bitti. Patlican ve biberler simdilik iyi durumdalar. Önümüzdeki hafta üzümleri toplayip pekmez kaynatacagiz.
Gecen haftasonu klüpteki etkinlikten dolayi cok yogun gecti. Hepimiz baya yorulduk. Cok da fotograf cektim. Bu fotograflari hazirliyorum, baglanti olarak yayinliyacagim.
Hepinizin kandilinizi de kutluyorum buradan. Daha nice kandiller görmek nasip olsun.

10 yorum:

NAZLICA dedi ki...

Nice sağlıklı, mutlu kandiller diliyorum, gözünüz aydın. Sevgiler

tatli-tuzlu dedi ki...

Sevgili sonia, gözünüz aydin olsun, canim sizinde kandiliniz mübarek olsun, bugecenin sizlere hayirli olmasini diliyorum, sevgilerle behiye

DRNEFES dedi ki...

selamlar sonia;gözünüz aydın oğluşunuz gelmiş..anıl'a cok gecmiş olsun..umarım bir an once iileşir...tüm islam aleminin berat kandili mübarek olsun:)

DRNEFES dedi ki...

sizde tatarlık mı war?yoksa engin yemek bilgilerinizden dolayı mı çiğ borek yapıosunuz?benim anne tarafım tatar da ondan sordum...

Adsız dedi ki...

Canım Sonia cım,

Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarının kabul olması dileğiyle iyi kandiller.

BENAR

Serpilce dedi ki...

Sevgili Sonia'cığım,
Kandilin mübarek olsun,bütün duaların kabul olsun.

Bu aradada gözün aydın olsun oğluşuna kavuşmuşsun.Sağlık ve mutluluk dolu günler sizinle olsun.

Tijen dedi ki...

sonia'cigim kolay gelsin pekmez isleri için. bahar'ciga da dualari yolluyorum. insanin evladina bir sey olmasi kadar dayanilamayacak üzüntü var mi?
tijen

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sevgili Nazlica sevgili Behiye ve sevgili Bahar iyi dilekleriniz icin tesekkürler. Sizinde kandilinizi kutluyorum.

Sevgili Müge, sizinde kandiliniz kutlu olsun.Tatarlik konusuna gelince bizim aile tam internationel. Baba tarafi tatar anne tarafi Bulgaristan göcmeni, koca tarafi Gürcü cocuklar Almanya dogumlu senin anliyacagin baya bi karistik. Sevgiler...

Sevgili benar seninde kandilin kutlu olsun canim öpüyorum. Seni seviyorum. Sevgiler..

Sevgili Peace ve sevgili Serpilcim sizlerinde kandili kutlu olsun iyi ki varsiniz. Sevgilerimle.

Sevgili Tijen,
Sagol canim kismetse ptesi pekmez isi hallolacak. Artik tarifesini herkes benden alacak cünkü kimse bilmiyor. Bahar arkadasimiz icin yolladigin dualara allah razi olsun. Allah kimseye evlat acisi göstermesin. Sevgilerimle
Sonia.

munevver dedi ki...

Sevgili Sonia,Allah oğlunu bağışlamış.İnşallah Bahar da bu günleri unutur.Evlat acısı yaşamış bir anne olarak endişeleri çok iyi anlıyorum.Hepinize sevgilr..

Adsız dedi ki...

Soniacım büyük geçmiş olsun allah oğlunuzu size bağışlamış .Bundan sonra sağlıklı günler geçirir inşallah.Bahar hanımın oğlunada geçmiş olsun diliyorum.
sevgilerimle