Google
 

Cuma, Şubat 22, 2008

Punky´nin ihaneti.


Sanki bahar kokusunu aliyoruz gibi geldi. Balkonda biraz hava alalim dedik. Tabi Assy ve Punky bizden önce beklesiyor kapi önünde. Tamam biraz hava alsinlar dedik. Punky balkon demirlerine falan tirmandi. Biz bunu Punky´nin oyunu diye birde fotograf cektik. Kasla göz arasi derler ya, aniden üst kat balkonuna cikmaz mi! Gündüz olsa sorun olmazdi ama gecenin bir vakti kimseleri uyandiramadik. Tam birbucuk saat onu asagi indirebilmek icin ugrastik. Sonunda operasyon basari ile sonuclandi. Bu Punky´nin bize yaptigi ikinci kacamakti.

2 yorum:

Aymen dedi ki...

Tiger da bu aralar balkona çıkmak için çaba sarfediyor. Baharın geldiğine en çok o seviecek. Tiger iki kez balkondan düşmüştü, balkon sezonu açıldığındada hep endişeli oluyorum. napalım yeterki o hava alacak bir alana çıksın endişeyle yaşamaya mecburum:)

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sevgili Aymen, balkonunu kediler icin fileler var onunla muhafaza altina alsan belki aklin onda kalmaz. Bizim balkon tamamiyle kapali fakat yanlarin üst bölümü nasil olduysa biraz acik ama orayida kapatacagiz. Onlarinda hava almak haklari degil mi?
Sevgiler...