Google
 

Pazar, Mart 26, 2006

Pantolon Cicek Saksisi


Ehlikeyif bahceci arkadasimiz en tuhaf saksi diye bir baslik acmis foruma. Bakiniz.Bende biraz dolasayim dedim belki ilginc birseyler bulabilirim diye, bu pantolon saksiyi buldum. Hemen faaliyete gecip bahce icin hazirlamaliyim.
Linki burada: tiklayin.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok değişik bir saksı buu ama bahçem olsa seçermiydim bilemiyorum!!

Hülya YILMAZ dedi ki...

ben buna bayıldım. bahçem olunca mutlaka yapacağım.

NAZLICA dedi ki...

Çok entresan, daha önce bir gezide soket çorapların saksı olarak kullanıldığını gördüm, bunu ilk kez görüyorum.Sevgiler

Adsız dedi ki...

hayatımda böylesini görmedim.Bahcenin bir köşesin e sen bunu oturtursun sonia .Ah balkonum biraz daha büyük olsaydı. ha birde unutmadan bazen ben sırf müziğini dinlemek için bila gelirdim sayfana seni tanımadan önce sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Sonia'cım,
Erva bugünlerde sayfasını pek yenilemiyor. Sanırım meşgul. Umarım yakında döner bloglar alemine...
Biz de evde küçük plastik bardaklara domates ve salatalık tohumları ektik. Camın önündeler. Salatalıklar hemen çıktılar yüzeye, domatesler nazlanıyorlar...
Biz de sabırla bekliyoruz. Eşim bu hafta sonu gidip bahçeye patates ekti. Bahçenin patatesleri farklı bir lezzette oluyor. Sen de dene..

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Bahcede yetisen patatesin tadina doyum olmuyor. Ektigin domates fidelerini bil folia ile kapatsaydin cabuk cikardi. Bizimkiler alti yaprak oldu bile. Kolay gelsin size.
Sevgiler Sonia

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sevgili nightmarer tabiiki senin tercihin ne olurdu merak ettim? Hülyacim muhakkak dene bende düsünüyorum yapmayi. Nazlica haklisiniz bende cok ilginc buldum lalecim senin balkonada bir sandalyeye oturtabilirsin pekala. Neyse ben yapinca özellikle resmini ceker burada paylasirim.
Sevgiler Sonia...

Adsız dedi ki...

çocuk blucini daha da şirin olur.. ayrıca lalenin balkonuna da sığar.=))

Adsız dedi ki...

sevgili ehlikeyif çok güzel demiş çocuk blucinini tercih ederdim çok da şirin olurdu sanırım.. ama tekrar tekrar baktım yine, kusuruma bakmayın diğerini bahçem olsa seçermiydim bilemiyorum, her bahçeye çıkışımda gerçek bir insan oturuyormuş gibi gelirdi herhalde:) mutlaka bu tercih ve zevk meselesi kırılmayın bana..

Tijen dedi ki...

merhaba sonia,
bugünlerde doga nasil da canlaniyor degil mi?
ben de siteye her seferinde çiçek resimleri koymadan edemiyorum.. rengarenkler ve olaganüstü güzellikte her biri.
pantolon saksin çok komik olmus gerçekten..
tijen

Adsız dedi ki...

SONİA MERHABA...ZİYARETİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..GÖRÜŞEMİYORUZ ÇÜNKÜ HASTAYIM BİRAZ..DAHA ÖNCEDE İPEK HASTAYDI ZATEN ONDANDA BANA GEÇTİ.......İKİ GÜNDÜRDE FORUMA GİRİLMİYOR SORUN VAR SANIRIM....NEYSE GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH..KENDİNE İYİ BAK..PANTOLAN SAKSIDA SÜPER

Adsız dedi ki...

sonia bu arada istediğin fideleri bir kaç kişiye sordum bilen yok...bağ bahçe olan yerde değilizki...kimsenin bişi bildiği yok..