Google
 

Çarşamba, Ağustos 09, 2006

Gurbetten Anavatan`a Yaz Tatiline...


Yaz tatili basladi. Türkiyedeki dostlarimiz gibi buradakiler de tatil yapmak icin Anavatan`a dogru yola ciktilar. Araba ile gidenlerin yolu uzun, yol boyunca piknikler yapilacak, tatil dönüsü anilar gitmeyenlere anlatilacak.

Bu hep böyleydi. Gecmiste de simdi de. Sarmalar sarildi. Börekler, kuru köfteler hazirlandi. Yol icin gerekli hersey alindi. Tabi birde yolcu etmeye gelenler. Veda vakti geldi. Eller sallandi, arabanin arkasindan su da atildi. Su gibi gidin ve dönün. Iyi tatiller gidenlere...

6 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Vatan'a olan yolculuğundan dolayı senin adına bende çok mutlu oldum.Hepinize iyi yolculuklar,umarım güzel bir yolculuğun ardından hasretliklere kısa da olsa son verirsiniz.

Şimdiden iyi tatiller hepinize...

Sevgilerimle,

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sevgili Gül Anavatana tatile giden bir yakinimiz. Biz bu yilda gitmiyoruz maalesef. Ama burada da hepinizin bildigi gibi güzel bir yazlik bahcemiz ve minik evimiz var. Yaz tatili muhtesem geciyor. Her aksam parti, eglence de ilavesi.

MELEĞİN DÜNYASI dedi ki...

ah ah onlar yola çıktı darısı yarın akşam bizim başımıza.

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Ne var ki Melekcim siz üc saat sürmez ordasiniz. Onlarin yolu uzun arabayla olunca...
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Aaaa!
Bunlar aynalı balcan söğürmelik :).Bizim bölgemizde Adana'da yetiştiği için Adana balcanıda derler.Birde Antep balcanı var oda dolmalık :) küçük küçük rengide morumsu çalar.Her yaz kuruturlar burada.Türk mutfağının yanında Türk misafirperverliğinide sunmuşsunuz ne güzel.Allah sizden razı olsun.

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sevgili Elke,
Antep orasi, hava sicak günes bol. Bizim burada ancak yetisebiliyor patlican. Kiyip koparabilirsek yemegi yapiliyor. Kurutmak ise hic mümkün degil.
Ama tabii ki biz Türkiye`deki aliskanliklarimizi burada da sürdürmeye devam ediyoruz.
Sevgiler Sonia...